GOZBA D.O.O.

VOJKA, CARA DUŠANA 192

022/2301-311

O nama

O nama

KLANICA

Klanica i prerada mesa Gozba doo počela je sa radom 2006. godine. Objekat klanice opremljen je savremenim linijama za klanje i otkoštavanje mesa i ispunjava propisane uslove za obavljanje delatnosti. Ulaže se u stalnu obuku radnika uz primenjivanje propisanih mera bezbednosti na radu.

PRERADA MESA

Bogat asortiman visoko kvalitetnih proizvoda zasnovan je na recepturama starih majstora uz primenu novih tehnologija I visokog standarda u proizvodnji. Briga o kvalitetu, bezbednosti I zdravstvenoj ispravnosti proizvoda imperativ su u poslovanju naše firme. Radi se na proširenju pogona, povećanju obima proizvodnje, uvođenju novih proizvoda u asortiman i poboljšanju uslova rada. Naša misija je stalan razvoj, održavanje i unapređivanje kvaliteta proizvoda uz osluškivanje potreba krajnjeg potrošača.

HACCP

Uveden je HACCP sistem koji uz stalni nadzor stručnog lica (veterinarskog inspektora) garantuje bezbednost proizvoda što je u današnje vreme imperativ u svakoj grani prehrambene industrije. Konstantno se radi na osavremenjivanju postojećeg pogona, prvenstveno kupujući novije mašine za proizvodnju, primenjujući nove tehnologije u proizvodnji hrane i ulažući u obuku radnika, a sve u skladu sa važećim propisima.

Akcije u svim našim maloprodajama

SVEŽA SVINJSKA REBRA

U maloprodajnim objektima snizili smo cenu Svežih svinjskih rebara na 399din

DOMAĆA SVINJSKA MAST RINFUZ

Od ponedeljka 15.04.2019. u svim našim maloprodajnim objektima po ceni od 99din

Naši proizvodi

Naši proizvodi

Ukus naših proizvoda je najpribližniji onome što bismo nazvali domaći proizvod

Mi smo industrija mesa u razvoju i stalnom rastu. Shodno tome kontrola kvaliteta i ukus naših prozivoda kao i zadovoljan potrošač, najvažniji su nam segmenti poslovanja.

Pogledajte sve

Proizvodnja i prerada

Proizvodnja i prerada

Pravilnim i ravnomernim razvojem postali smo važan subjekt na tržištu mesa u srbiji

Gozba d.o.o stalno radi na osavremenjavanju postojećeg pogona, kupujući novije mašine za proizvodnju i primenjujući nove tehnologije u proizvodnji hrane.

Upoznajte nas

Prodajni objekti

Prodajni objekti

Naše proizvode možete kupiti kako u našim tako i u objektima mesara koje se snabdevaju kod nas

Uzimajući u obzir široku paletu kvalitetnih proizvoda koje isporučujemo tržištu, pored svojih, snabdevamo i maloprodajne objekte širom Srbije.

Lokacije