GOZBA D.O.O.

VOJKA, CARA DUŠANA 192

022/2301-311

O nama

O nama

SVEŽE MESO I PRERADA MESA

Gozba doo je počela sa radom 2006. godine. Na tržište plasira sveže svinjsko i juneće meso. Bogat asortiman visoko kvalitetnih proizvoda zasnovan je na recepturama starih majstora uz primenu novih tehnologija i visokog standarda u proizvodnji. Briga o kvalitetu, bezbednosti I zdravstvenoj ispravnosti proizvoda imperativ su u poslovanju naše firme. Radi se na proširenju pogona, povećanju obima proizvodnje, uvođenju novih proizvoda u asortiman i poboljšanju uslova rada. Naša misija je stalan razvoj, održavanje i unapređivanje kvaliteta proizvoda uz osluškivanje potreba krajnjeg potrošača.

HACCP

Uveden je HACCP sistem koji uz stalni nadzor stručnog lica (veterinarskog inspektora) garantuje bezbednost proizvoda što je u današnje vreme imperativ u svakoj grani prehrambene industrije. Konstantno se radi na osavremenjivanju postojećeg pogona, prvenstveno kupujući novije mašine za proizvodnju, primenjujući nove tehnologije u proizvodnji hrane i ulažući u obuku radnika, a sve u skladu sa važećim propisima.

Certificate

Akcije u svim našim maloprodajama

Naši proizvodi

Naši proizvodi

Ukus naših proizvoda je najpribližniji onome što bismo nazvali domaći proizvod

Mi smo industrija mesa u razvoju i stalnom rastu. Shodno tome kontrola kvaliteta i ukus naših prozivoda kao i zadovoljan potrošač, najvažniji su nam segmenti poslovanja.

Pogledajte sve

Proizvodnja i prerada

Proizvodnja i prerada

Pravilnim i ravnomernim razvojem postali smo važan subjekt na tržištu mesa u srbiji

Gozba d.o.o stalno radi na osavremenjavanju postojećeg pogona, kupujući novije mašine za proizvodnju i primenjujući nove tehnologije u proizvodnji hrane.

Upoznajte nas

Prodajni objekti

Prodajni objekti

Naše proizvode možete kupiti kako u našim tako i u objektima mesara koje se snabdevaju kod nas

Uzimajući u obzir široku paletu kvalitetnih proizvoda koje isporučujemo tržištu, pored svojih, snabdevamo i maloprodajne objekte širom Srbije.

Lokacije